Vind de beste gevelspecialist in Vilvoorde

Kom gemakkelijk en snel in contact met gevelspecialisten uit Vilvoorde en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Gevelrenovatie experts Vilvoorde

Top 15 gevelrenovatie experts in Vilvoorde

Compleet overzicht van alle gevelrenovatie experts in Vilvoorde en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes & bespaar tot 40%!

Vind een vakman voor gevelwerken

In Vilvoorde zijn 15 gevelrenovatie experts beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle gevelrenovatie experts bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Gevelgids.be. Daarnaast heeft iedere vakman een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Gevelrenovatie

Er zijn diverse werkzaamheden die je kunt uitvoeren om je gevel op te knappen. De meest voorkomende gevelwerken zijn gevelrenovatie en gevelreiniging. Onder gevelrenovatie vallen onder anderen voegwerken, gevelisolatie, gevelbekleding en onderhoud.

Gevelreiniging in Vilvoorde?

Onder gevelreiniging wordt verstaan het zandstralen, vochtstralen, gevelimpregnatie, nevelstralen, stoomreinigen en chemisch reinigen van de gevel. Wij adviseren je om deze werkzaamheden uit te laten voeren door een specialist in gevelreiniging uit Vilvoorde en omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van gevelwerken? Start nu je gratis offerteaanvraag en je ontvangt snel reactie!

Vergelijk gratis offertes en bespaar!

Overzicht van de top 15 gevelrenovatie experts in Vilvoorde en omgeving

Vergelijk gevelspecialisten en bespaar op de kosten!


gevelwerken Vilvoorde

Voor alle gevelwerken in Vilvoorde

De gevel is een belangrijk onderdeel van je woning. Niet alleen bepaalt hij voor een groot deel hoe je huis eruitziet, hij beschermt je woning en inboedel tegen kou, regen en andere weersinvloeden. Dat maakt ook dat gevelwerken in Vilvoorde een belangrijk deel van het onderhoud van je woning zijn.

Op deze pagina lees je alles over het renoveren en reinigen van je gevel. Je vindt alle informatie die je nodig hebt en handige bespaartips. Ook vind je via onze offerteservice snel en gemakkelijk de beste gevelspecialist bij jou uit de buurt!

Start gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt eenmalig een aantal offertes van vakmensen uit jouw omgeving. Door deze te vergelijken zie je snel welke specialist het beste aanbod heeft. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt!

Gevelspecialist?

Zoek je een gevelspecialist? Via deze bedrijvengids vind je gegarandeerd een geschikte gevelspecialist.

Gratis offertes vergelijken

Vergelijk gratis offertes van gevelspecialisten uit je regio. Zonder verplichtingen.

Geld besparen

Door de offertes van de gevelspecialisten te vergelijken kun je tot wel 40% op de kostprijs besparen!

Welke gevelwerken laten uitvoeren?

Er zijn verschillende gevelwerken die je kan laten uitvoeren. Door weersinvloeden, mosgroei en uitlaatgassen kan je buitengevel bijvoorbeeld ernstig vervuild zijn. Dan is een gevelrenovatie de oplossing om je woning er weer als nieuw uit te laten zien. Bovendien is je woning het best beschermd met een schone gevel.

Maar er is meer mogelijk!

Een gevelwerker uit Vilvoorde voert ook gevelrenovaties uit. Is de buitenkant van je woning bijvoorbeeld beschadigd of heb je last van doortrekkend vocht? De gevelspecialist lost alles op door je gevel te renoveren.

Hieronder lees je meer over de verschillende gevelwerken die gevelspecialisten voor je uitvoeren. Wil je liever persoonlijk advies? Via onze offerteservice kom je vrijblijvend in contact met experts uit de buurt!Gevelrenovatie Vilvoorde

Ieder onderdeel van je woning heeft regelmatig onderhoud en dat is voor gevels niet anders. Waarom is een gevelrenovatie in Vilvoorde zo belangrijk? De belangrijkste functie van een gevel is dat die je woning en al je spullen beschermt tegen weeromstandigheden. Samen met het dak zorgen de gevelmuren ervoor dat het binnen droog blijft tijdens regenbuien en warm tijdens koude dagen.

Om deze beschermende functie optimaal te houden is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Bij een gevelrenovatie wordt eventuele schade hersteld, waarmee grotere schade voorkomen wordt. Een slecht onderhouden gevel houdt vocht van buiten niet meer tegen, waardoor je vervelende vocht- en schimmelproblemen krijgt.

Wat zijn de voordelen?

 • De levensduur van de buitengevel wordt verlengd.
 • Je woning ziet er weer als nieuw uit aan de buitenkant.
 • Je voorkomt schade en daarbij behorende hoge kosten door tijdig te renoveren.
 • Je woning is na het gevel renoveren beter beschermd tegen regen, wind en andere weersinvloeden.
 • Je verhoogt de waarde van je woning.
 • De isolatiewaarde van je woning wordt hoger.

Wanneer de gevel renoveren?

Het is belangrijk om de buitengevel van je woning in goede conditie te houden. Niet alleen zien goed onderhouden gevels er goed uit, je woning is ook beter beschermd. Wanneer is het tijd voor een gevelrenovatie in Vilvoorde?

Bij beschadigingen aan de buitengevel van je woning is het belangrijk om zo snel mogelijk een specialist in te schakelen. Veel voorkomende beschadigingen zijn bijvoorbeeld gebarsten voegen of kapotte stenen.

Maar ook wanneer de buitengevel van je woning vervuild is, is het verstandig om onderhoud te laten uitvoeren. Een gevelrenovatie bestaat dan uit een reiniging. Mossen, algen en uitlaatgassen zorgen ervoor dat de gevel vervuild raakt.

Als je gevel kapot of vervuild is, is het verstandig zo snel mogelijk een vakman in te schakelen. Doe je dit niet, dan wordt de buitengevel steeds verder aangetast, waardoor je vervelende vocht- en schimmelproblemen krijgt in je woning.

Wat kost een gevelrenovatie 2024?

De kostprijs van een gevelrenovatie in Vilvoorde is afhankelijk van welke werken je precies laat uitvoeren. Zijn de voegen aan vervanging toe? Dan laat je voor gemiddeld €30,- tot €50,- per m² het oude voegwerk verwijderen. Nieuwe voegen plaatsen laat je al vanaf €8,- per m² doen, afhankelijk van het type voeg dat je kiest.

Zijn er enkele bakstenen gebarsten? Deze vervangt de vakman, zodat de muur er weer als nieuw uitziet. Het vervangen van kapotte gevelstenen kost gemiddeld €10,- tot €15,- per steen.

De schoorsteen maakt ook deel uit van de buitengevel van je woning. Bij een gevelrenovatie is het gebruikelijk om de schoorsteen ook mee te nemen. Een schoorsteenrenovatie laat je uitvoeren vanaf €500,-.

In de volgende prijstabel vind je meer voorbeelden van gevelrenovatie prijzen. Wil je liever exacte prijzen weten? Vraag gratis offertes aan! Door iedere gevelrenovatie offerte goed te vergelijken op basis van prijs en aanbod vind je altijd de beste gevelspecialist uit de buurt!

Methode Gemiddelde prijs*
Impregneren €10,- per m²
Voegen verwijderen €30,- tot €50,- per m²
Nieuwe voegen Vanaf €8,- per m²
Kapotte gevelstenen vervangen €10,- tot €15,- per steen
Raamdorpels vervangen €35,- per uur
Schoorsteenrenovatie Vanaf €500,-
Nieuwe gevelbekleding Vanaf €50,- per m²

*Let op: Dit zijn richtprijzen incl. btw. Vraag gratis offertes aan voor exacte totaalprijzen.


Besparen op de kosten van gevelrenovatie in Vilvoorde?

Vergelijk offertes en ga voor de vakman met de beste prijs!


Gevel renoveren Vilvoorde: de mogelijkheden

Zoals je in de prijstabel hebt kunnen zien, zijn er verschillende mogelijkheden wanneer je je gevel laat renoveren. Hieronder lees je alles over de keuzes die je hebt bij gevenwerken in Vilvoorde, zoals scheuren herstellen, gevelstenen vervangen of impregneren.

Weet je niet wat voor jouw woning de beste keuze is? Een gevelspecialist geeft je graag meer informatie en deskundig advies!

Voegwerk herstellen en nieuw voegwerk

Beschadigde voegen zijn meestal snel te herkennen. Er zitten bijvoorbeeld scheuren in of er zijn stukjes voeg afgebrokkeld. Beschadigde voegen zijn poreus, wat betekent dat ze je woning niet meer goed beschermen. Vocht kan binnendringen en voor grote problemen zorgen.

De vakman begint altijd met het verwijderen van het oude voegwerk met een hamer en beitel of met een slijptol. Voor de nieuwe voegen heb je keuze uit verschillende voegsoorten. De knip- en snijvoeg passen uitstekend bij monumentale panden en de schaduwvoeg geeft een bijzonder effect als de zon schijnt. De platvolvoeg is het meest gekozen voegtype.

Voegen verwijderen kost gemiddeld €30,- tot €50,- per m². Vanaf €8,- per m² laat je nieuwe voegen plaatsen.

Herstelling scheuren in muren

Door de toenemende droogte komen scheuren in muren steeds vaker voor. Daarnaast veroorzaken ook constructiefouten en boomwortels scheuren. Bij scheuren is het belangrijk om zo snel mogelijk een vakman in te schakelen. Deze pakt namelijk niet alleen de scheur aan, maar ook het onderliggende probleem.

Waarom is dat nodig?

Als het onderliggende probleem niet wordt aangepakt, zal de scheur snel na de reparatie tevoorschijn komen. Dat wil je natuurlijk niet. De gevelspecialist zorgt ervoor dat de scheur netjes wordt weggewerkt en dat deze niet meer terugkomt.

Vervangen kapotte gevelstenen

De wisselende weersomstandigheden die we in België hebben, kunnen ervoor zorgen dat er gevelstenen kapotgaan. Ze krijgen dan te veel te verduren. Als er een steen beschadigd is, is het belangrijk om snel in actie te komen. Zo voorkom je dat er meer stenen gaan scheuren.

De vakman verwijdert de losse steen of stenen en haalt ook de specie eromheen weg. Vervolgens reinigt hij het gat goed, zodat de nieuwe specie goed hecht. Daarna plaatst hij de nieuwe steen of stenen en nieuw voegwerk.

Het vervangen van kapotte gevelstenen kost ongeveer €10,- tot €15,- per steen.

gevelrenovatie Vilvoorde

Raamdorpels vervangen

Een raamdorpel is de onderste balk van een raamkozijn. De raamdorpel beschermt het kozijn tegen water en vuil. Bij houten ramen bestaat de kans op houtrot. Een beetje houtrot is nog wel te herstellen, maar vaak is dit wel een tijdelijke oplossing. Is herstellen niet meer mogelijk? Dan is het beter om de raamdorpels te vernieuwen.

Dit specialistische werk laat je best aan een vakman over. Hij plaatst de nieuwe dorpels op de juiste manier, zodat het raam weer goed beschermd en isolerend is.

De kosten liggen rond de €35,- per uur.

Schoorsteen renoveren

Bij een gevelrenovatie in Vilvoorde wordt ook vaak de schoolsteen meegenomen. Deze heeft eigenlijk altijd dezelfde gevelbekleding als de gevel zelf. De schoorsteen staat altijd in weer in wind, waardoor scheuren en barsten kunnen ontstaan.

Een complete schoorsteenrenovatie bestaat niet alleen uit het opknappen van de buitenkant, maar ook het schoonmaken van de binnenkant. Daarna gebruik je je kachel weer veilig en zonder zorgen.

Een schoorsteenrenovatie laat je uitvoeren vanaf €500,-.

Vervangen gevelbekleding

Hoewel gevelbekleding over het algemeen lang meegaat, komt er een moment dat deze haar levensduur behaald heeft. Vaak zie je dat aan kleine gebreken, die steeds vaker voorkomen. In dat geval is het niet verstandig om deze met kleine reparaties op te knappen. De gebreken zullen elkaar steeds sneller opvolgen. Het is uiteindelijk goedkoper om nieuwe gevelbekleding te laten plaatsen.

Niet alleen ben je van de gebreken af, je woning ziet er ook weer als nieuw uit! Je hebt een ruime keuze uit verschillende soorten gevelbekleding, zoals crepi, bakstenen of steenstrips. Wat kosten deze gevelwerken in Vilvoorde? Vanaf €50,- per m² laat je je buitengevel opnieuw bekleden.

Gevel impregneren

Wil je voorkomen dat de gevel van je woning weer vervuild raakt? Of is de gevelbekleding na verloop van tijd een beetje poreus geworden? Dan is impregneren de oplossing. Daarbij brengt de vakman een impregneermiddel aan op de gevel. Dat doet hij met een spuit. Het middel verdeelt zich goed over de hele oppervlakte en vormt zo een vochtwerende laag op de buitengevel. Vocht een vuil hebben geen kans meer!

De kosten van impregneren beginnen bij €10,- per m².

Gevelrenovatie Vilvoorde: premie 2024

Wil je je gevel laten renoveren? Dan ben je vast blij dat je dan mogelijk in aanmerking komt voor een premie voor gevelrenovatie.

Op vlaanderen.be vind je een handig overzicht van alle beschikbare premies. Zo is er de overkoepelende renovatiepremie, maar ook een premie voor muurisolatie. Met gevelwerken in Vilvoorde verhoog je in sommige gevallen de isolatiewaarde van je woning, waardoor je mogelijk voor die premie in aanmerking komt.

Ook is er de Vlaamse renovatiepremie. Deze is voor huiseigenaren, huurders en verhuurders die renovatiewerken laten uitvoeren. Er zijn inkomenseisen en je mag per woning niet vaker dan tweemaal per tien jaar een aanvraag doen. De premie bedraagt 20% of 30% van het totaalbedrag. Op de site wonenvlaanderen.be vind je meer informatie.


Vakman gezocht voor gevelrenovatie in Vilvoorde?

Vergelijk offertes en kies de vakman met het beste aanbod!

Gratis - Vrijblijvend

Gevelreiniging Vilvoorde

Na verloop van tijd raakt de buitengevel van je woning vervuild door allerlei oorzaken. Daarbij kan je denken aan zwarte aanslag van uitlaatgassen of groene aanslag door algen en mossen. Ook witte aanslag door salpeterzuur is mogelijk. Daarnaast zorgen regen en andere weersomstandigheden voor vervuiling.

Niet alleen zien vieze plekken op je gevel er niet mooi uit, vervuiling tast de gevelbekleding ook aan. De worden van mossen dringen bijvoorbeeld door in de gevelbekleding, waardoor deze na verloop van tijd poreus wordt. Dan krijg je snel last van vochtproblemen in huis.

De oplossing is een gevelreiniging in Vilvoorde. Hieronder lees je alles over de mogelijkheden en de kosten.

De belangrijkste voordelen

 • Je woning is ziet er weer als nieuw uit.
 • Je beschermt je woning beter tegen weer en wind.
 • De levensduur van de buitengevel wordt verlengd.
 • Regen kan niet meer binnendringen in de gevelbekleiding, waardoor je vocht- en schimmelproblemen binnen voorkomt.

Wat kost een gevelreiniging 2024?

De prijs van een gevelreiniging in Vilvoorde is afhankelijk van het type reiniging dat je laat uitvoeren. Een stoomreiniging is bijvoorbeeld geschikt voor zachte gevels en monumentale panden. De prijs van deze reinigingsmethode ligt rond de €5,- per m².

Voor ernstige vervuiling is zandstralen een geschikte reinigingsmethode, mits de gevelbekleding daar hard genoeg voor is. Zandstralen kost gemiddeld €15,- per m². Nevelstralen is geschikter voor zachtere gevels en heeft een gemiddelde prijs van €15,- tot €20,- per m².

Het is ook mogelijk om de vakman de buitengevel met schoonmaakmiddel te laten reinigen. Dit heet ook wel chemische reiniging en heeft een gemiddelde prijs van €15,- per m².

In de volgende prijstabel vind je meer handige prijsvoorbeelden. Wil je liever exacte prijzen weten? Vraag gratis offertes aan! Door iedere gevelreiniging offerte goed te vergelijken op basis van prijs en aanbod vind je altijd de beste gevelspecialist uit de buurt!

Methode Gemiddelde per m²*
Stoomreiniging €5,-
Chemische reiniging €15,-
Zandstralen €15,-
Nevelstralen €15,- tot €20,-
Vochtstralen 15,- tot €20,-
Laserreiniging Prijs op aanvraag

*Let op: Dit zijn richtprijzen incl. btw. Vraag gratis offertes aan voor exacte totaalprijzen.Besparen op de prijs van gevelreiniging?

Vergelijk offertes en ga voor de vakman met de laagste prijs!


Gevel reinigen Vilvoorde: de methodes

Zoals je in de prijstabel hebt kunnen zien, zijn er verschillende methodes voor een gevelreiniging in Vilvoorde. De beste methode is afhankelijk van de mate van vervuiling en het type gevelbekleding. Zandstralen is bijvoorbeeld alleen mogelijk op harde gevelbekleding, zoals bakstenen. Voor crepi gevelbekleding is het verstandig om voor bijvoorbeeld een chemische reiniging te kiezen.

Hieronder lees je alles over de mogelijkheden.

Een gevelspecialist denkt graag met je mee om de juiste reinigingsmethode te kiezen. Het is belangrijk om de juiste methode te hanteren, omdat er anders schade aan de buitengevel van je woning kan ontstaan.

Gevel zandstralen

Zandstralen is vooral geschikt voor zeer vervuilde gevels. De vakman spuit onder hoge druk een mengsel van zand en water op de vervuiling en straalt deze zo los. Het is een agressieve reinigingsmethode, die alleen geschikt is voor harde gevelbekleding, zoals bakstenen. De vakman heeft veel ervaring met zandstralen en zorgt ervoor dat de gevelbekleding niet beschadigd raakt.

Zandstralen heeft een gemiddelde prijs van €15,- per m².

Stoomreiniging

Een stoomreiniging lijkt op zandstralen, behalve dan dat de vakman stoom onder hoge druk op het geveloppervlak spuit. Het water wordt tot maximaal 150 graden verwarmd. Deze warmte zorgt ervoor dat het vuil zachter wordt en op die manier wordt losgeweekt. De hoge druk zorgt er tegelijkertijd voor dat het vuil van de muur wordt afgeblazen.

Deze methode voor gevelreiniging in Vilvoorde heeft als voordeel dat er geen chemische middelen bij nodig zijn. Bovendien wordt het water hergebruikt. Een stoomreiniging kost ongeveer €5,- per m².

Chemische reiniging

Een chemische reiniging houdt in dat de vakman een schoonmaakmiddel gebruikt om de gevelbekleding schoon te maken. Het is belangrijk om het juiste middel te kiezen. Deze middelen zijn namelijk agressief en kunnen bij een verkeerde keuze schade veroorzaken. Een gevelspecialist weet precies welk schoonmaakmiddel voor jouw woning het beste is.

Na het aanbrengen van het schoonmaakmiddel gebruikt de vakman een borstel om de muur te reinigen. Als laatste wordt al het vuil en het schoonmaakmiddel met een hogedrukspuit verwijderd. Er zijn ook milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Chemisch reinigen kost gemiddeld €15,- per m².

gevel reinigen Vilvoorde

Nevelstralen en vochtstralen

Wanneer zandstralen te agressief voor je gevelbekleding is, zijn nevelstralen en vochtstralen waarschijnlijk betere opties. Deze methodes zijn veel minder agressief en geschikt voor om matige tot middelzware vervuiling te verwijderen.

Het verschil met zandstralen is dat bij nevelstralenen vochtstralen geen hoge druk gebruikt wordt. Daarmee is de kans op schade aan de ondergrond minder groot.

Nevelstralen en zandstralen hebben beide een gemiddelde prijs van €15,- tot €20,- per m².

Laserreiniging

Laserreiniging wordt vaak toegepast wanneer de andere methodes niet geschikt zijn of wanneer alle vervuiling niet verwijderd wordt. Het is namelijk niet een goedkope methode voor gevelreiniging in Vilvoorde. Het is echter ook de enige reinigingsmethode die de gevelbekleding en het milieu niet beschadigd. Deze manier van schoonmaken wordt vooral toegepast op kunstwerken en historische gebouwen.

De vakman gebruikt bij laserreiniging een speciale laser. De hoge temperatuur verdampt de vervuiling, zonder de ondergrond te beschadigen. De prijs is altijd op aanvraag.

Graffiti verwijderen

Het is heel vervelend als een buitenmuur van je woning met graffiti beklad wordt. Het ziet er niet mooi uit en het is ook lastig te verwijderen. Met een gevelexpert hoef je echter over dit probleem niet meer in te zitten. Hij heeft verschillende reinigingsmethodes om de gevel weer schoon te maken.

Welke methodes?

Een veel gebruikte manier om graffiti te verwijderen is met een stoomreiniging. Als dit niet werkt, is een chemische reiniging beter. Voor echt hardnekkige graffiti wordt ook wel zandstralen ingezet om de muur te reinigen. Met een anti-graffiti coating voorkom je dat vandalen je muur opnieuw bekladden.

Gevel reinigen en impregneren: combineer deze werken!

Een gevelreiniging wordt in de meeste gevallen gecombineerd met een andere gevelklus, namelijk impregneren. Wat is impregneren? De specialist spuit dan een impregneermiddel op de buitengevel, wat zorgt voor een vuil- en waterafstotende laag. Vervuiling maakt geen kans meer en water kan ook niet binnendringen in de gevelstenen.

Waarom combineren?

Na een gevelreiniging wil je natuurlijk voorkomen dat je woning weer vies wordt. Impregneren is daar een goede methode voor. Daarnaast kan de gevelbekleding een beetje poreus worden van verschillende reinigingsmethodes, zoals zandstralen of chemisch reinigen. Dan zorgt impregneren ervoor dat vocht niet kan binnendringen

Uitstraling van de gevel verbeteren?

Met gevelwerken in Vilvoorde profiteer je van veel voordelen!

Overige gevelwerken in Vilvoorde

Naast een gevelreiniging en een gevelrenovatie kan je ook andere gevelwerken in Vilvoorde laten uitvoeren. Welke zijn dat?

 • Voegwerken: de voegen zorgen ervoor dat alle bakstenen aan elkaar verbonden zijn en beschermen je woning tegen indringend vuil en vocht. Voegwerken bestaan uit het vervangen van voegwerk en het plaatsen van nieuwe voegen. Je hebt keuze uit verschillende voegsoorten, zoals de platvolvoeg of de snijvoeg.
 • Gevelbekleding: de buitenste laag van de gevel bestaat uit gevelbekleding. Deze bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van je woning. Wil je nieuwe gevelbekleding laten plaatsen? Dan heb je een ruime keuze uit bijvoorbeeld bakstenen, sierpleister of gevelplaten.
 • Gevelisolatie: tegenwoordig is energiebesparing een veelbesproken onderwerp. Het aanbrengen van gevelisolatie zorgt ervoor dat je woning veel beter geïsoleerd is. Vaak wordt het vernieuwen van de gevelbekleding gecombineerd met het plaatsen van gevelisolatie.

Gevelwerker Vilvoorde inschakelen: de voordelen!

Waarom een vakman uit de buurt inschakelen voor gevelwerken in Vilvoorde?

 • Je weet zeker dat alle werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd.
 • Een vakman behaalt altijd het beste resultaat.
 • Je houdt de voorrijkosten met een vakman uit de buurt zo laag mogelijk. De voorrijkosten lijken in de eerste instantie niet hoog, maar na meerdere ritjes bespaar je toch aanzienlijk met een vakman uit de buurt.
 • Je hoeft zelf geen kostbare vrije dagen op te nemen.
 • Een specialist voorkomt beschadigingen aan de buitengevel.
 • Ook voor betrouwbare informatie en persoonlijk advies schakel je een gevelspecialist in.

Besparen op de kosten? Handige tips!

Omdat de prijs van gevelwerken in Vilvoorde aardig op kan lopen, geven we je hier enkele handige bespaartips. Zo houdt je de totaalprijs zo laag mogelijk!

 • Help zelf mee om te besparen in de arbeidskosten. Maak de gevelmuren bijvoorbeeld vrij, zodat de vakman overal goed bij kan.
 • Vraag je buren of zij ook gevelwerken willen laten uitvoeren. Als je samen een vakman inhuurt, profiteer je vaak van kwantumkorting.
 • Kies je gevelspecialist niet zomaar, maar vergelijk eerst offertes. Door de prijzen van verschillende experts te vergelijken, weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

gevelspecialist Vilvoorde

Gevelspecialist uit Vilvoorde gezocht? Vergelijk gratis offertes!

Met gevelwerken in Vilvoorde zorg je er niet alleen voor dat je woning er weer fris en schoon uitziet, je beschermt je huis ook beter tegen weersinvloeden en vochtproblemen. Met een gevelspecialist ben je verzekerd van de beste service en gevelwerken. Ben je op zoek naar een goede en betaalbare gevelexpert? Via onze offerteservice vind je altijd de vakman met het beste aanbod.

Start gratis offerteaanvraag!

Door offertes te vergelijken, zie je snel welke gevelspecialist het beste aanbod heeft. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor je gevewerken!

Gratis offertes vergelijken!